Saturday, July 28, 2007

Sticky del två

Dagen efter, även kallad lördag. Något grymt bakis efter gårdagens eskapader, med allt vad det innebär. Släpa sig in i dushen, tvinga i sig en massa mat, hälla i sig vatten för att känna sig mänsklig.

Sedan iväg till klasskompis Hel för att ha reunion med klassisarna; kkompisarna Dan, Lis2 och Sig är ju i stan. Så först gick vi på Excet.

Vi lärde oss dock snabbt att "excet" är latin för "dyrt skitställe" så vi drog oss mot gamla hederliga sticky istället. Jag var lite orolig eftersom sticky varierar mellan att vara jättebra och jättedåligt, men det visade sig vara bra denna gång. De spelade allt från The Knife till Ceasars Palace till Håkan till Arctic Monkeys, och det var så mycket folk på dansgolvet att vi tillomed var tvungna att gå av. (Detta hade inte hänt ifall jag vart själv, förstås, men jag visade hänsyn till de andra.)

Och sedan... Sedan, näst sista låten, så spelade de Survivalism. Av Nine Inch Nails. Herrejävlar. Jag kan inte sluta älska den djn nu efter detta. Det är som om jesus själv stigit ner på jorden och för ett ögonblick tatt över ett djbås.

No comments: